Uvodi se naplata parkinga u delu Rotkvarije

Ulice Dimitrija Avramovića i Braće Jovandić na Rotkvariji će od ponedeljka, 5. juna biti pod sistemom naplate parkiranja, u plavoj zoni.
Uvodi se naplata parkinga u delu Rotkvarije
Foto: 021.rs
Parkirališta u ovoj ulici će, rešenjem Gradske uprave za saobraćaj, biti u režimu bez vremenskog ograničenja. 
 
Kako kažu u Parking servisu, stanari ove dve ulice imaju pravo na povlašćenu stanarsku kartu, koje će početi da se izdaju od ponedeljka, 29. maja na blagajni preduzeća u Filipa Višnjića 47, svakog radnog dana i subotom od osam do 20 časova.  Potrebno je poneti, pored originala na uvid, i fotokopije lične karte i saobraćajne dozvole.
 
Podsetimo, od početka ove godine počelo je regulisanje parkirališta u Novom Sadu, uvođenjem plavih parking zona u pojedinim stanarskim kvartovima. Tako je od 1. januara naplata parkinga uvedena u delu Banatića, oko Hotela "Novi Sad", što je izazvalo nezadovoljstvo dela stanara i pokretanje peticije da se naplata ukine. S druge strane, naplata je upravo i uvedena jer se deo stanara prošle godine obratio nadležnima apelom da se parkiranje u ovom delu grada uredi uvođenjem naplate parkiranja.
 
Više o ovoj temi čitajte OVDE.
  • DonJuan

    24.05.2017 13:56
    Parking servis je definicija parazitsko-lopovskog preduzeca za udomljavanje partijskih kadrova i pljackanje postenih gradjana. Jos malo ce ds uvedu zone sve do Futoga, kao da im je caca ostavio gradsko zemljiste u nasledje pa mogu s njim sta hoce.
  • Norma Lan

    24.05.2017 13:31
    Ludilo do kraja
    Čista je laž da je "na osnovu zahteva građana.." uvedena naplata!!! Pa ko bi normalan, ako nije imbecil, plaćao godišnj REKET parking servisu koji mu ne obezbeđuje NIŠTA, tj. samo ako ima mesta, nećeš dodatno platiti????
    Svaka mesna zajednica MORA da referendumom odluči hoće li građani naplatu ili ne, i to svi istovremeno, a parking servis može da naplaćuje SAMO ONO ŠTO SAMI IZGRADE!
  • Mile

    24.05.2017 12:49
    Ulica se raspada, rupe, nesredjeno sa nepostojecim delom gde bi pesaci mogli da hodaju i oni crtaju svoje linije preko svega toga, samo da otmu neki dinar..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti