FOTO: Nova površina za istrčavanje pasa između muzeja u Dunavskoj

Novi Sad je dobio još jednu površinu za istrčavanje pasa.
Prostor površine 600 m2 nalazi se u Ulici Miloša Bajića i sedmi je prostor u gradu ove namene koji je ograđen i opremljen parkovskim mobilijarom. 
 
Ograda je visine 1,3 metra, postoje dva ulaza, postavljeno je devet korpi za smeće, šest klupa i pet sprava za animaciju kućnih ljubimaca.
 
  • profesor

    07.06.2017 14:42
    bajka
    Pored novosadskih ljubitelja, povrsina ce da zvrji prazna, deca da gaze po govnima, psi da trce svugde osim gde je ogradjeno, a kad ujedu dete za lice da se hvatamo za glavu.

    Da se naplate kazne za neciscenje i pustanje bez povoca bilo bi i za psece parkice i decje vrtice i igralista koja god.

    U ovoj drzavici jedino se nekultura i necivilizacija isplati. Dodje mi zao kad vidim kako neki ciste za psom ili pazljivo sklone psa kad prolazi dete.
  • Za Kis

    07.06.2017 12:59
    A šta kažete o tome da se roditelji i/ili bake i deke malo potrude oko čišćenja i održavanja igrališta za decu? Preko MZ u vašem kraju se mogu ljudi organizovati i održavati te terene za decu. Time bi dali još bolji primer svojim naslednicima, umesto samo da nekog drugog okrivljavaju za svoje probleme. Grad ne može zaštititi igralište od devastacije od strane razurdanih pubertetlija. To efikasnije mogu učiniti građani određenog dela grada, ako svakodnevno opominju razularenu omladinu, zovu kom. policiju i slično. Kad klinci vide da se odrasli iskreno trude da lepo održavaju igrališta i oni će biti smireniji, te će manje rušiti i remetiti kućni red i mir.
  • hmm

    07.06.2017 12:58
    @Da budem iskren
    pa sklonite ono parkiralište i napravite tu to šta hoćete, klupice, dečje igralište, šta god. taj prostor za istrčavanje pasa ne zauzima ni 20% površine od Dunavske do Miloša Bajića. ima mesta za sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti