FOTO: Novosadska policija i vatrogasci dobili nova vozila i opremu

Policijska uprava Novi Sad kao i Uprava za vanredne situacije dobili su danas motorna vozila, motocikle i drugu opremu od Grada Novog Sada.
FOTO: Novosadska policija i vatrogasci dobili nova vozila i opremu
Foto: 021.rs
Policiji su ustupljena dva nova teretna vozila i četiri nova motocikla, dok su Upravi za vanredne situacije odnosno vatrogascima na korišćenje data tri nova specijalizovana putnička vozila sa dodatnom i specijalizovanom opremom. Takođe, policiji su na korišćenje data dva polovna terenska vozila marke "Mazda" koja su do sada korišćena za potrebe Službe za zajedničke poslove Grada.
 
"Grad Novi Sad je obezbedio nova vozila za Policijsku upravu i za Upravu za vanredne situacije. Mi smo po više osnova nabavili motocikle i dva vozila za policiju i to preko Gradske uprave za saobraćaj i puteve, odnosno preko novca koji pripada Gradu kao lokalnoj samoupravi od naplaćenih kazni. Dakle, ono što je Grad dobio, vraćamo zajednici. Na to smo dodali dva terenska vozila koja je Grad kupio pre šest godina i gotovo ih ne koristi, tako da smo doneli odluku da umesto da stoje u garaži, budu ustupljena na korišćenje policiji. Preko Gradske uprave za komunalne poslove smo obezbedili tri nova specijalizovana vozila sa opremom za novosadske vatrogasce, a ona će služiti prvenstveno za njihove preventivne aktivnosti", rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.
 
Ukupna vrednost vozila je oko 17 miliona dinara.
 
  • Aj

    07.06.2017 16:38
    Aj
    a sto ne kupise Fijata?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti