Turnir u malom fudbalu na Bulevaru vojvode Stepe

Udruženje "Novo kulturno naselje" organizovaće turnir u fudbalu na zatvorenom delu Bulevara vojvode Stepe u subotu, 10. juna, od 17 časova.
Turnir u malom fudbalu na Bulevaru vojvode Stepe
Foto: 021.rs

Kako navode, zbog radova na pruzi, deo Bulevara zatvoren je već nekoliko nedelja pa su odlučili da sugrađanima omoguće da tu igraju mali fudbal i tenis glavom, kao vid najave humanitarnog turnira koji organizuju 17. juna.

- Kao što stariji znaju, nekada se baš ovde na mestu Bulevara vojvode Stepe igrao fudbal, kada se Novo naselje tek gradilo. Sada ćemo evocirati te uspomene - kažu u udruženju "Novo kulturno naselje".

Zainteresovani se na turnir "Fudbal na putu" mogu prijaviti preko fejsbuk stranice. Igra se 3x3 i učešće je besplatno.

Podsetimo da bi, prema najavama iz Uprave za saobraćaj, Bulevar vojvode Stepe, zbog radova na pružnom prelazu, trebalo da bude zatvoren do 13. juna.

  • komsija

    08.06.2017 08:44
    veselje
    pokvaricu vam veselje, danas se zavrsavaju radovi :-D pre roka, pozdrav od Putara
  • lesa

    08.06.2017 00:43
    hahaha pa kome je ovo palo na pamet, genijalno
  • M

    07.06.2017 20:14
    Završiće oni to uskoro. Pruga je gotova, samo asfalt da srede a to su već danas radili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.