Humani ponedeljak za Novosađanku koja boluje od raka

U akciji "Humani ponedeljak" danas, 17. jula, prikupljaće se novac za lečenje Novosađanke, majke dvoje dece, Dragane Ćurčić (46) koja boluje od raka.
Njoj je dijagnostikovan karcinom jajnika, a pre nekoliko meseci potvrđene su i metastaze na trbušnoj maramici i u regiji donjeg stomaka. 
 
S obzirom na to da je operacija veoma rizična, Dragana je upućena na hemoterapiju i alternativno lečenje koje je veoma skupo. 
  • marko

    16.07.2017 08:49
    Izdajnici
    Polako ali sigurno nas izdajjnici truju...i svi cemo od raka nestati...skuplja se za neciji zivot a raspisuju se kojekakvi izbori.sramota za necoveka...ima se para da se strane firme finansiraju.da bi mi u njimacradili kao belo roblje...narode probudi se
  • D

    14.07.2017 15:42
    Dajte neki ziro racun.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti