Svađa Novosađana i Podgoričana u Budvi, letele čaše i flaše

Budvanska policija odustala je od krivičnog gonjenja grupe Podgoričana, uprkos tome što su pre tri noći praktično demolirali deo jednog od lokala u Starom gradu, tokom svađe sa dvojicom Novosađana.
Svađa Novosađana i Podgoričana u Budvi, letele čaše i flaše
Foto: Pixabay
Prema nezvaničnim saznanjima, u konkretnom slučaju nije bilo elemenata za postojanja krivičnog dela.
 
"Niko nije zadobio teške povrede, a u međuvremenu zavađeni muškarci su se pomirili, najverovatnije preko posrednika", rekao je sagovornik "Vijesti" blizak istrazi koji dodaje da vlasnik ugostiteljskog objekta nije podneo krivičnu prijavu zbog uništenja svoje imovine.
 
Incident se dogodio u sredu, sat iza ponoći, nakon što je ugašena muzika u tom lokalu u Starom gradu. Podgoričani su tada, navodno, dobacili nešto dvojici Novosađana, nakon čega je usledila najpre verbalna svađa, pa gađanje kafanskim inventarom.
 
"Na sve strane počele su da lete flaše i čaše. Gađali su se čime su stigli", kazao je jedan od očevidaca.
 
Rekao je da se dve grupe momaka u opštem metežu praktično nisu fizički obračunale.
 
"Ali prizor je bio zaista užasan, na sve strane polomljeno staklo, porušeni stolovi... Ostali gosti, turisti, brzo su se razbežali", dodao je očevidac incidenta.
 
Jedan od gostiju tvrdi da su konobari uspeli da spreče da ne dođe do žestoke tuče, dok se na licu mesta nisu pojavili pripadnici policijske Interventne jedinice.
 
"U međuvremenu, Podgoričani su otišli iz lokala, tako da su u stanicu policije privedeni samo Novosađani, koji su tretirani kao oštećeni", kazao je izvor "Vijesti".
 
Navodno, pripadnici obe grupe članovi su navijačkih grupa.
 
Policija je juče privela i Podgoričane, koji su saslušani.
  • Dalibor

    21.08.2017 10:02
    Losi ljudi
    Garant neka Veternicka svinjarska mafija otisla da se kurci po primoriju.Idu vicu mac mac mac,iznabadali ih cigani.KNKNRNIN samo sveze!
    Mladi skakavci,samo treba vredjati!Losi ljudi!
  • Limanac

    15.08.2017 11:40
    Da li je slučajno ?
    Ovakva vrsta vesti je skoro besmislena bez dalje obrade. Zašto. U Budvi , Podgorici , Novom Sadu , Beogradu , Sarajevu ako imate dobar lokal koji radi odlično a ne plaćate reket (u našem slučaju policijskim poslanicima) dogodiće vam se kao slučajno ovo.
    Ako neko misli da da u ovim državama može da vodi odličan ugostiteljski posao bez "reketa" grdno se vara. Nažalost postoje i druge mere a to da vam vise inspekcije sa traženjem dlake u jajetu za razliku od komšije. Verujte sasvim dovoljno.
    U našim zatucanim mozgovima misle da je sasvim normalno da se u subotu uveče izvrši racija sa svim mogućim inspekcijama u jednom od lokala Laze Telečkog dok ostali normalno rade.
    Zemlje reketa i diskriminacije .
  • ...

    14.08.2017 11:19
    @London
    Na istom tom Zakintosu su pre 4 godine pijani Englezi IZBOLI NOZEM jednog momka iz Srbije samo sto to mediji nisu propratili. To je samo jedan od incidenata, tamo se svakodnevno desavaju tuce i ko zna sta jos, idi jedne godine tamo pa ces videti i sam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti