FOTO: Otvoren rekonstruisan parking iza Matice srpske

Danas je zvanično otvoren rekonstruisani parking iza Matice srpske.
FOTO: Otvoren rekonstruisan parking iza Matice srpske
Foto: 021.rs

Na ovom parkingu će moći da se parkira 100 vozila, a cena je 95 dinara po danu, jer je u pitanju bela zona. Ovaj parking je prošle godine bio privremeno uređen, dok je ove godine "Parking servis" izdvojio pet miliona dinara za behatoniranje, tako da se automobili više neće parkirati u blatu.

Direktor "Parking servisa" Stevan Lugonja kaže da je ovo jedna od najvažnijih investicija preduzeća u ovoj godini, dodajući da će narednih dana uslediti i rekonstrukcija parkinga na Bulevaru oslobođenja, u delu od Železničke stanice do Bulevara kralja Petra I, za šta je izdvojeno 7,7 miliona dinara.

On je naveo i da za sada nije još poznato kada će biti uređen privremeni parking u Radničkoj ulici zbog poslova koje tu još imaju urbanisti, ali ističe da je to u planu.

Rekonstruisani privremeni parking iza Matice srpske je običao član gradskog veća zadužen za saobraćaj Aleksandar Kravić. On je za 021.rs naveo da i dalje nema pomaka oko postavljanja montažne garaže koja stoji u magacinu od 2004. godine, jer sudski spor još traje.

S druge strane, Kravić očekuje da će biti pomaka oko gradnje višespratne garaže u Šafarikovoj ulici. Kako je objasnio za 021.rs, ovde se Grad trenutno sređuje imovinsko-pravne odnose oko vlasništva nad zemljištem i objektima i kad to bude rešeno, uslediće gradnja ove garaže.   

  • Milojica

    30.08.2017 20:46
    Opet behaton? Pa dokle braći ugrađivanje?
    Da su koristili asfalt, sve bi bilo bolje, brže, jednostavnije i ravnije, i koštalo bi oko 3 miliona - skoro pa upola manje!
  • Srdjan

    30.08.2017 19:47
    Bela zona a okolo plava i crvena? To ce biti parking za zaposlene u matici i ljude koji rade u centru, pun od ranog jutra
  • Jo

    30.08.2017 18:25
    Bem državu u kojoj je otvaran je parkinga događaj za medije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti