Novosadski Zaštitnik građana od 20. septembra obilazi prigradska naselja

Novosadski Zaštitnik građana u narednom periodu obilaziće mesne zajednice prigradskih naselja i razgovarati sa meštanima.
Novosadski Zaštitnik građana od 20. septembra obilazi prigradska naselja
Foto: 021.rs
Tokom jeseni planiran je obilazak 11 mesnih zajednica u okolini Novog Sada. 
 
Mesne zajednice će obilaziti zaposleni u kancelariji Zaštitnika građana sredom, od 10 do 12 časova, prema sledećem rasporedu: 
 
20. septembar – Mesna zajednica "Kać"
27. septembar - Mesna zajednica "Bukovac"
4. oktobar - Mesna zajednica "Sremska Kamenica"
11. oktobar - Mesna zajednica "Veternik"
18. oktobar - Mesna zajednica "Futog"
25. oktobar - Mesna zajednica "Stepanovićevo"
1. novembar - Mesna zajednica "Kovilj"
8. novembar - Mesna zajednica "Rumenka"
15. novembar - Mesna zajednica "Kisač"
22. novembar - Mesna zajednica "Ledinci"
29. novembar - Mesna zajednica "Begeč"
 
Prilikom obilaska mesnih zajednica građani koji imaju pritužbu na rad gradskih uprava, posebnih organizacija i službi Grada, kao i drugih organa i organizacija, preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Novi Sad, moći će da podnesu pritužbu Zaštitniku građana, te je stoga važno da prilikom dolaska ponesu svu pravno relevantnu dokumentaciju koju poseduju.
  • Mile amfibija

    16.09.2017 06:55
    Septicka
    Pazite da ne upadne u septicku jamu. Opasno je to.
  • Veternička rampa

    15.09.2017 10:51
    Neka dođu u Veterničku rampu da vide šta je prsno plivanje u blatu po "ulicama", taman će sad biti kiša pa će i oni moći malo da se opuste u blatu Veterničke rampe! Nemamo asfalt, ulično osvetljenje, kanalizaciju, gradski prevoz tid. a oni hoće da uđu u EU? Gradonačelnik je posetio Veterničku rampu pred izbore i obećao da će se infrastruktura uraditi do kraja 2017. godine u ovom delu grada posle 30 godina. Imaju još par meseci a ništa nisu uradili! Uredno smo legalizovali objekte i plaćamo građevinske dozvole, a oni ni dinara da vrate u infrastrukturu! Narode dok se ne pobuniš plivaćeš u blatu još 100 godina!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti