Uređenje biciklističkih staza na Bulevaru Mihajla Pupina najranije sledeće jeseni

Rekonstrukcija biciklističkih staza na Bulevaru Mihajla Pupina će morati da sačeka još neko vreme, jer nije uspeo tender za izbor projektanta, saznaje 021.
Uređenje biciklističkih staza na Bulevaru Mihajla Pupina najranije sledeće jeseni
Foto: 021.rs

Niko se nije javio na na tender Uprave za građavinsko zemljište i investicije. Tom javnom nabavkom vrednom skoro 670.000 dinara trebalo je da bude izabrana firma koja će napraviti tehničku dokumentaciju za radove na biciklističkim stazama u delu Bulevara Mihajla Pupina od Jevrejske do penjanja na Varadinski most (Trg Neznanog junaka).

UGZI će ovu javnu nabavku uskoro ponoviti, a ako uspe, projekat će biti izrađen ove godine, pa sa svim rokovima koji prate tender za izvođača radova, tek možda sledeće jeseni može da se očekuje uređenje pešačkih i biciklističkih staza na Bulevaru Mihajla Pupina.

Podsetimo da je konkursnom dokumentacijom predviđena rekonstrukcija nešto više od kilometar staza na bulevaru.

  • Djura

    19.09.2017 18:45
    @мики
    Biciklisti tuda jure??? Znaci, ne verujem sta si napisao. Pa tuda ni peske ne mozes da juris a kamoli biciklom.
  • /

    19.09.2017 14:23
    /
    au koliko alternativnim umetnicima treba da izvuku straftu po trotoaru
  • мики

    19.09.2017 12:35
    Па ту и нема стазе. И како ће се решити проблем код оне наказе коју граде и улаза у подземни пролаз? Ту је јако уско, људи излазе улазе, а бициклисти јуре. Боље нека трака за бицикле да се исцрта на коловозу до Бановине.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti