Tribina "Šta su ženska posla?" danas u Radio kafeu

Tribina "Šta su ženska posla?" održaće se danas, 5. oktobra u 19 časova u Radio kafeu.
Tribina "Šta su ženska posla?" danas u Radio kafeu
Foto: 021.rs
Na koji način se kreira medijski sadržaj namenjen primarno ženama i sa kojim ciljem, govoriće se na tribini.
 
Neke od tema biće i stereotipizacija i viktimizacija žena i muškaraca u pomenutim sadržajima, pritisci sa kojima se suočava žena koja radi u medijima, lična odgovornost novinara i večito pitanje: da li publika diktira medijski sadržaj ili jede ono što joj se servira.
 
Sagovornice su autorke emisija koje se, između ostalog, razlikuju i po načinu distribucije – televizija, radio i internet – u cilju što boljeg pokrivanja raznovrsnosti sadržaja.
 
Učestvuju:
 
Milica Kravić, autorka radijske emisije "Žena u kutiji"
Anamarija Sakač Erdely, autorka televizijske emisije "Ženska posla"
Bojana Kovačević, adminka Fejsbuk stranice "Ženska posla"
 
Moderatorke su Marija Stojadinović i Svetlana Paramentić.
 
Tribina se realizuje u okviru projekta "Creating a New Public View on Women" Fondacije 021, u saradnji sa Volonterskim centrom Vojvodine.
  • @sunshine

    06.10.2017 11:22
    I meni je tuzno kad citam vase komentare koji obiluju jednoumljem.
  • sunshine

    05.10.2017 20:28
    Tuzno je koliko ima neprosvecenosti i primitivizma medju nama. Iza straha od boljeg polozaja zena cesto se krije licni dozivljaj nize vrednosti i nesigurnosti u sebe.
  • @adminke

    05.10.2017 00:01
    Kakvi hologrami? Uzimas li ti lekove na vreme? Da li postoji razlog zbog kog vam kritike tesko padaju ili bas nista ne sme da se prica? Zadnjih par decenija slusamo i gledamo feminizam na razne nacine a vama smeta par godina kontra argumenata. Zvuci jezivo. Jednoumlje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti