VIDEO: Izgoreo deo divlje pijace na Satelitu

Deo divlje pijace koja se nalazi kod Satelitske pijace, izgoreo je sinoć.
Uzrok požara još uvek nije poznat. 
 
Građani koji su ovde prodavali robu, uglavnom odeću, umesto tezgi imali su kartone. Tokom prethodne noći došlo je do požara, a većina robe koja se tu nalazila oštećena je. U JKP "Tržnica" su za 021.rs naveli da nemaju informacije o ovom incidentu, ali dodaju da se sličan događaj desio nedavno.
 
Ovo je problem koji traje već neko vreme, a "pijaca" se konstantno širi. U "Tržnici" su nekoliko puta ukazivali na situaciju u kojoj se nalaze.
 
Naime, zemljište na kojem se prodavci okupljaju je gradsko, pa "Tržnica" nema mogućnost da reaguje, osim da to prijavljuje komunalnoj policiji i Gradu. Kako je ranije za 021.rs izjavio izvršni direktor ovog preduzeća, Dragoslav Gavrančić, oni ne mogu da kontrolišu građane koji prodaju robu van prodajnog prostora "Tržnice".
 
On je podsetio da je sličan problem dugo godina postojao i kod Najlon pijace, ali da je, u saradnji sa Komunalnom policijom, to rešeno.
 
  • Laža i real

    08.10.2017 06:20
    to je problem koji se se resava u vrhu drzave. Pijaca je slika nase realnosti dok se medijski pšromoviše virtuelni zivot u cizmama od 8000 evra kao da ne vidimo ogroman raskorak i u samom standardu članova porodice i vlasnice istih.
  • IZI

    07.10.2017 12:15
    Viđeno
    Malo, a sve u krug .....izgorelo.......ta pijaca je mnogo duža i mnogo šira. Predpostavka ......ko je to skupio u krug. Možda treba, A možda i ne- treba.
  • @Statelicanka2

    07.10.2017 08:22
    Ne razumes
    Nije Statelicanka govorila o "uklanjanju" prilika da siromasni zarade prodajuci na pijaci vec da nije u redu da Satelicani samo zato sto su siromasniji slij Novosadjana imaju onoliko razbacanog smeca u blizini svojih grada i neuklonjene rusevine. u njenom komentaru nema ni zrna neracionalne kritike. Na istom ste putu, ne trvite se tako medju sobom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti