Novi fitnes centar na Salajci privlači sve veći broj Novosađana

Novosađani koji su odlučili da naprave pozitivne promene u svom životu, poprave zdravlje i kompletnu kondiciju, od septembra imaju na raspolaganju potpuno nov, savremenim spravama opremljen fitnes centar "Fit Complete" na Salajci.
Smešten u Jovana Cvijića 46, "Fit Complete" je savršeno blizu centru, ali i dobro povezan sa ostalim delovima grada, kako bi svim zainteresovanim "novajlijama", ali i zavisnicima od fitnesa, ponudio kompletne funkcionalne treninge u odgovarajućim terminima, uz stručnu podršku i pomoć. Inicijativa iza "Fit Complete", međutim, potiče iz Futoga, gde ovaj fitnes klub uspešno radi već tri i po godine, sa rastućim brojem polaznika i sa čak 15 različito osmišljenih i koncipiranih treninga. 
 
Kako za 021 kaže osnivač ovog centra, licencirani profesor fizičkog vaspitanja i rukometni trener, ali i master sportske medicine Žarko Marjanović, motivacija koja pokreće ceo tim "Fit Complete" je stalno unapređenje zdravlja i kondicije građana, na način na koji će svaki polaznik imati najviše benefita. Radi se o, kako kaže, funkcionalnim treninzima koji istovremeno targetiraju više grupa mišića, čime se postižu najbolji rezultati za relativno kratak period trajanja svakog treninga.
 
"Osnovani smo 7. aprila 2014. godine, simbolično na Dan zdravlja, kako bismo poslali i poruku svima koji planiraju da nam se pridruže u treniranju. Sa otvaranjem novog centra u Novom Sadu planiramo da ponudimo, za početak, tri kompletna treninga dnevno, u potpuno novoj sali od 120 kvadrata, opremljenoj savremenim rekvizitima, sa zvučnom izolacijom, prirodnom ventilacijom i podnim grejanjem. Pri tome, ne bavimo se klasičnim grupnim, aerobnim treninzima, jer imamo programe koji se fokusiraju na izdržljivost mišića ,pa izdržljivost srca, fleksibilnost i istezanje, ali i maksimalnu snagu mišića i to smo uspeli da koncipiramo i prenesemo čak i na grupni trening - stava smo da nijedan trening ne može da pruži sve neophodne benefite koliko god on trajao, već kombinacijom nekoliko različitih treninga možete postići kompletne sposobnosti odnosno biti FIT COMPLETE", pojašnjava Marjanović.
 
 
Potencijalni članovi fitnes centra "Fit Complete" mogu da pohađaju treninge kako prepodne, tako i poslepodne, a udarni termini su, očekivano, večernji. Na raspolaganju su mesečni, tromesečni, polugodišnji i godišnji paketi, kao i porodični i korporativni paketi. Fitnes centar nudi i odgovarajuće popuste za sve koji su odluče da daju šansu funkcionalnim treninzima tri meseca ili duže. Na raspolaganju su i individualni treninzi, po zakazivanju.
 
Ukoliko ste ljubitelji energičnih, profesionalno osmišljenih grupnih treninga, ali i neko ko se još uvek nije odvažio da proba da trenira u grupi, posetite "Fit Complete" u Jovana Cvijića 46 i uverite se u višegodišnji kvalitet koji garantuju iskusni treneri. U Novom Sadu će vas dočekati i naš dugogodišnji profesionalni atletičar i trener Miodrag Korać i ostali treneri Fit Complete-a.
 
 
Kompletan raspored treninga pogledajte na zvaničnoj Fejsbuk stranici centra, kao i na sajtu "Fit Complete".
 
Radno vreme fitnes centra je 08-22, a detaljnije informacije i rezervacije dobićete na brojevima telefona: 063/569-404 ili 060/444-30-54.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti