Od sutra semafor na raskrsnici Bate Brkića i Seljačkih buna

Novopostavljeni semafor na Novom naselju, na raskrsnici ulica Bate Brkića i Seljačkih buna, koji je do sada bio u probnom radu, počinje redovno da radi od sutra, 19. oktobra.
Od sutra semafor na raskrsnici Bate Brkića i Seljačkih buna
Foto: Pixabay
Zbog velike gustine saobraćaja i više saobraćajnih traka po smeru, bio je otežan prelazak pešaka, naročito dece, a u neposrednoj blizini nalaze se Osnovna škola "Prva vojvođanska brigada", vrtić "Guliver" i škola "Milan Petrović", navode iz Gradske uprave.
 
Pored postavljanja semafora, produženo je postojeće ostrvo duž Ulice Bate Brkića, od Bulevara vojvode Stepe do raskrsnice sa Ulicom seljačkih buna i posle raskrsnice u dužini od oko 50 metara. Za bezbedno kretanje slepih i slabovidih postavljene su ploče upozorenja.
 
Najavljuje se da će uskoro biti pušten u rad i semafor na raskrsnici Bate Brkića i Bulevara vojvode Stepe.
  • Nenad

    20.10.2017 08:03
    Ako dele sendvice
    dolazimo kolektivno.
  • NS

    19.10.2017 06:36
    A,sta je sa gustinom saobracaja i ludila na raskrsnici Bulevara Evrope i Teodora Pavlovica??? Tu deca ne prelaze,jel?
  • Mama

    18.10.2017 23:12
    Hvala savetu mesne zajednice !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti