Petrovaradin od subote dobija novu sportsku halu

U subotu, 21. oktobra, počeće da radi sportska hala u Petrovaradinu u Ulici Rade Končara bb.
Petrovaradin od subote dobija novu sportsku halu
Foto: 021.rs

Radovi na izgradnji hale od preko 3.000 kvadrata krenuli su početkom 2016. godine, a u okviru novoizgrađenog objekta nalaze se sportski teren, tribine, teretana, kafe, pres sala, kabine za novinare, četiri svlačionice za sportiste, svlačionica za sudije, antidoping prostorija, ostave za rekvizite, kancelarija, portirnica, hol i tehničke prostorije.

Planirano je da se hala koristi za sportove kao što su odbojka, košarka, rukomet, mali fudbal, borilački sportovi i drugi koji mogu da se igraju u zatvorenom prostoru na parketu. U hali će biti 855 sedećih mesta.

Hala je završena pre dva meseca, nakon čega je usledilo i njeno potpuno sređivanje. Ukupno je za radove izdvojeno 170 miliona dinara, a kasnije i dodatni milion za opremanje košarkaškom i rukometnom opremom. Iz budžeta su izdvojena i sredstva koje je Grad preko Uprave za građevinsko zemljište i investicije uložio u saobraćajno i komunalno opremanje.

Radovi na izgradnji su kasnili devet meseci, pošto je prvobitni rok bio januar ove godine.

  • Sasa

    22.10.2017 09:46
    Stranacki ratnici
    Naravno,na otvaranju hale prezentaciju je radio Raonic sa svojim dzudo specijalcima.Verovatno ce sledeci put da svira violinu,posto se on u sve razume i svuda ga trpaju,dali su mu 10 funkcija.E moja Srbijo!
  • Laci

    21.10.2017 09:30
    Istina
    Објасните шта значи распоређени термини. Не наседајте гласинама, сачекајте шта ће се дешавато па онда изразите Ваш став.
  • Mikhail Suslov

    20.10.2017 22:01
    Slučajno ili ne, otvaranje o obljetnici osnutka Partije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti