FOTO: Behaton staze na Trifkovićevom trgu

Radnici Gradskog zelenila počeli su da uređuju Trifkovićev trg, gde obnavljaju zelenu površinu i prave dve behaton staze.
FOTO: Behaton staze na Trifkovićevom trgu
Foto: 021.rs

Staze se prave na mestima gde su građani već utabali putiće.

Ovi radovi su nastavak sličnih poslova na nekoliko lokacija u Novom Sadu.

Tako su nedavno u ulici Modene preko zelenih površina izgrađene dve bahaton staze i popločana okolina spomenika Laze Kostića.

  • m

    17.12.2017 10:47
    napokon!
    napokon!
    iskreno se radujem jer sam u neposrednom komsiluku i svakodnevo gledam ruglo Trifkovicevog trga,dajte nam i jelku,ukrase, kante za smece i nekoga da pocisti makar povremeno NJegosevu ulicu od muzicke skole do gimnazije ,jer oni to ne rade a svakodnevno na stotine profesora i djaka stoje na ulici,puse,jedu i bacaju sve otpatke po ulici...
  • Veronika

    16.12.2017 17:52
    Kaldrma
    Ugradnja behatona je daleko praktičnija za izvođenje kasnijih radova, jer se lako skine i vrati i ne ostaje ruglo posle svakog kopanja i krpljenja....
    U Francuskoj su sa ulica poskidali svu kaldrmu, jer su je koristili demonstranti protiv pripadnika vlasti.
    Oćigledno je da se naša vlast ne pribojava naroda ni bacanja kamenica.
  • varenje

    16.12.2017 09:03
    šta je sa arhitektonskim konkursom iz 2008. godine?
    http://www.blic.rs/vesti/vojvodina/grad-zaboravio-na-trifkovicev-trg/pvft1b4

    "Na osnovu tog plana je sada moguće urediti trg kao pešačku površinu bez mesta za parkiranje i obaviti rekonstrukciju i zamenu objekata koji gledaju na njega - kaže Darko Polić, arhitekta JP „Urbanizam“."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti