Za probijanje Bulevara despota Stefana 50,2 miliona dinara

Radovi na probijanju Bulevara despota Stefana ka Mornarici će koštati 50,2 miliona dinara sa PDV-om.

Posao na izgradnji oko 200 metara Bulevara, kao i stotinak metara Ulice 1.300 kaplara će izvesti "Put-invest", "Energotehnika-Južno Bačka", "AB&CO Geosystems" i "Bexaton plus" koji su i bili jedini ponuđači na javnom tenderu Uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana.

Produžetak Bulevara despota Stefana i kraj Ulice 1.300 kaplara će se graditi na prostoru koji je trenutno neuređena zelena površina, koju građani koji žive u okolnim zgradama koriste za parkiranje.

  • Pićuka

    19.12.2017 16:31
    Ne rade oni to zbog vas nego da bi mogli levu stranu da prodaju nekom za tržni centar jer tu nema ni jedan u blizini.
  • Veternička rampa

    19.12.2017 10:33
    Septička jama i zemljani put
    A spajanje Bulevara Jovana Dučića i Dragoslava Srejovića? Potrebno je izgraditi čak 300m puta, koji bi koristilo dnevno preko 10000 vozila! Za to se nema para, a ovde prave bulevar koji će ići do placa nekog NAZADNJAKA kako bi isti mogao da proda po 10x višoj ceni! Da ne pričam o produžetku Bulevara Vojvode Stepe koji bi dnevno koristili preko 20000 vozila, ali ne, još nisu NAZADNJACI pokupovali sve placeve u Veterniku, koje bi posle produžetka ovog Bulevara posle prodali po 10x većoj ceni! Narode ćuti i trpi dok se gori od tebe bogate!
  • Mime

    19.12.2017 09:51
    No pasaran
    Dobro je, neću vise morati da skrecem u tu usku ulicu 1300 kaplara kada idem na posao. Gde se jedva mimoilaze kola jer je jako uska ulica. Put za nigde ce jednog dana postati put za negde

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti