Najkvalitetniji prevodi na više od 35 svetskih jezika u Novom Sadu

Posao prevođenja bilo kod dokumenta na više od 35 svetskih jezika možete da poverite iskusnim prevodiocima u Novom Sadu - i to po više nego povoljnoj ceni i u kratkom roku.
Najkvalitetniji prevodi na više od 35 svetskih jezika u Novom Sadu
Foto: Pixabay
Naime, usko specijalizovani prevodioci Akademije Oxford nude prevođenje u oba smera za neverovatan broj jezika, a pokrivaju oblasti koje su kako vrlo aktuelne (poput medicine i IT oblasti), tako i od ogromne važnosti za veliki broj učenika i studenata (obrazovanje, pravo, nauka, ekonomija, bankarstvo i drugo).
 
Kao samo jedna od garancija usluga prevođenja je i činjenica da su mnogi prevodioci Akademije Oxford izborni govornici jezika koji im je poveren, te je kvalitet prevoda zagarantovano na visokom profesionalnom nivou. Takođe, u timu prevodilaca nalaze se ljudi različitih struka, ali i najbitnije - profesori stranih jezika koji godinama rade u prosveti.
 
Budućim medicinarima značiće brza i kvalitetna usluga prevođenja sa i na nemački jezik, mesecima aktuelan na tržištu. Međutim, za njim nikako ne kaska engleski jezik, za kojim potreba samo raste.
 
Ukoliko se odlučite za prevodioce Akademije Oxford, dobićete i kvalitetno lektorisanje i stilsko oblikovanje teksta, u skladu sa njegovom namenom, te nećete morati da brinete o formi vašeg dokumenta - bilo da je reč o seminarskom radu, diplomi, stručnoj studiji i slično. Sve će, pri tome, biti urađeno u vremenskom intervalu koji vama odgovara. Bez obzira na oblast u okviru koje se nalazi tekst namenjen prevođenju, dobićete jedinstvenu cenu za uslugu koja vam se pruža.
 
Mnoge će zanimati i apostille pečat, koji se stavlja na potpis građanina na određenom dokumentu, a potvrđuje ga kao verodostojan. Tako overen dokument možete da koristite u više od 100 zemalja koje su potpisale Hašku konvenciju o ukidanju potrebe legalizacije stranih javnih isprava. Ukoliko imate dokument za prevod (i overu), savetuje se da pre donošenja dokumenta u Akademiju Oxford u sudu u mestu u kom je izdat dokument saznate da li vam je potreban Apostille pečat na originalnom i/ili prevedenom dokumentu.
 
Cena prevodilačkih usluga u Akademiji Oxford računa se po jednoj prevodilačkoj strani, a koja broji do 1.800 karaktera. Ako se uzme u obzir da broj karaktera zavisi od vrste dokumenta, procenom cene i vremena dobijate približnu, a konačnim prevodom i preciznu cenu svog prevoda. Ukoliko vam je, pak, potrebna početna, približna procena, možete se poslužiti kalkulatorom Akademije Oxford OVDE.
 
Na primer, prevod na engleski jezik je, po prevodilačkoj strani i bez overe sudskog tumača, 400 dinara, dok je sa overom cena 800 dinara, dok je prevod na nemački jezik, bez overe tumača i po prevodilačkoj strani 600 dinara, a sa overom 800 dinara.
 
OVDE možete da pročitate i sve i ostale informacije o prevodilačkim i uslugama sudskih tumača koji su na raspolaganju u Akademiji Oxford.
 
Akademija Oxford nalazi se na Trgu Marije Trandafil 14, a otvorena je za pružanje svih informacija radnim danima 08-19 i subotom 09-14 časova. Više informacija i na telefon 021/30-08-121, kao i na mejl novisad@akademijaoxford.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti