FOTO: Komad kauča pluta Poštanskom ulicom

Svi oni koji danas prođu Poštanskom ulicom, moći će da vide deo kauča kako pluta.

Kako je za 021.rs ispričao autor fotografije B.P, svakodnevno prolazi Poštanskom ulicom jer živi u blizini, i do sada se navikao da je jedan deo ulice pod vodom. Međutim, ovaj put je "bonus" bio deo kauča koji pluta u ogromnoj bari.

"Deo ulice poplavi prilikom svake kiše, i eto sada smo svedoci da je voda dovoljno duboka da drveni deo nekog rasturenog kauča pluta. Stvarno je sramota da ovako izgleda ulica koju su pre nekoliko meseci proglasili pešačkom zonom, a jedino što su uradili je da su stavili saobraćajni znak. Ova bara je tu godinama i mislim da svi znaju za nju, ali s obzirom da je loše osvetljena, noću može svako da upadne u vodu ili padne ako vozi bicikl", navodi B.P. za 021.rs.

Ovakva situacija u Poštanskoj ulici trebalo bi uskoro da bude rešena. Naime, za 021.rs su nedavno u Gradskoj upravi za građevinsko zemljište i investicije naveli da je u toku projektovanje i izrada tehničke dokumentacije saobraćajnih površina sa javnim osvetljenjem i pratećom infrastrukturom za tu ulicu. Za sada nisu znali da preciziraju kada slede radovi jer prvo treba da bude tender za izvođača radova, a procenjeno je da će rekonstrukcija koštati oko 23 miliona dinara.

  • Jovana

    02.04.2018 23:11
    Projekat
    Beograd Na Vodi usred Novog Sada.
  • zuti zutuju

    02.04.2018 19:26
    Da nije Djelicev kauc?
  • Mirko

    02.04.2018 18:56
    Kauč
    Išao sam danas da vidim taj kauč, ali nema ga, izgleda da su ga odneli u međuvremenu. Šteta, po meni nije ga trebalo sklanjati, to je mogla da bude turistička atrakcija sad taman kad dođe Exit.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti