Otvoren rekonstruisani vrtić "Veverica" na Podbari

Rekonstruisani vrtić "Veverica" u Episkopa Visariona ponovo je počeo sa radom.
Kompletno je zamenjena spoljnja stolarija i izgrađena pristupna rampa za osobe sa invaliditetom, dok su roditelji mališana koji pohađaju ovu obrazovnu ustanovu pomogli da se okreči unutrašnjost vrtića.
 
Radove u vrednosti od 4,9 miliona dinara finansirala je Fondacija Novak Đoković.
 
Direktorka "Radosnog detinjstva" Mirjana Đurđev objasnila je da u vrtiću "Veverica" boravi više od 260 dece u devet vaspitnih grupa.
 
"Urađena je kompletna spoljna stolarija tako da je energetska efikasnost dovedena na najviši nivo. Deci će zimi biti toplije, leti ugodnije, a to je Fondacija i prepoznala u smislu boljitka boravka dece i zaposlenih u vrtiću", rekla je Đurđev, zahvalivši se Fondaciji, kao i roditeljima koji su pomogli da u krečenju objekta.
  • Caca

    25.04.2018 07:05
    Bravo
    Bravo za koleginice i roditelje! Samo ne razumem zašto direktor daje izjavu a ne osoba koja je odgovorna za ovaj projekat tj.glavni vaspitač. Svim roditeljima želim da poručim i pozovem ih na saradnju jer zaista nemamo nikakve uslove za rad, dovijamo se od štapa i kanapa i najčešće iz naših džepova kupujemo potreban materijal. Ne budite nezainteresovani, čangrizavi i donesite to što vaspitači traže (tipa prazne limenke, saksije i sl.) to je za učenje vaše dece.
  • roditelj

    24.04.2018 19:54
    Mogu gradski čelnici da pričaju šta hoće i da se hvale do mile volje-mi RODITELJI znamo koliko vrede vaspitači u Veverici!! Znamo i vidimo koliko su požrtvovane! Znamo koliko je našoj deci lepo u vrtiću! Samo zato i mi od srca pomažemo i učestvujemo u svakoj akciji koji ove sjajne vaspitačice organizuju. Pune su ideja, kreativne i neumorne.
    Hvala im na svoj ljubavi prema našoj deci i svom radu sa našom decom .
  • j

    24.04.2018 14:26
    Vrtić nije ni zatvaran.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti