Prvo kombinovano igralište otvoreno na Štrandu

Prvo kombinovano igralište u Srbiji otvoreno je na Štrandu, u okviru projekta "Da vežbamo svi", uz pomoć fondacije "Zajednici zajedno", kompanije NIS i uz podršku grada.
Događaj su upotpunili osmesi sto mališana, među kojima su deca sa smetnjama u razvoju iz SOŠO "Milan Petrović", deca iz vrtića "Detelina sa četiri lista" iz Novog Sada, učenici OŠ "Svetozar Marković Toza" iz Taraša, kao i deca "Čepom do osmeha". "Oni su se zajedno igrali i tako laganim koracima krenuli u ostvarenje cilja", saopštilo je Udruženje "Čepom do osmeha". 
 
Decu je zabavila animatorka Slavica i njen tim, a nakon toga je usledilo osveženje.
 
Svečanom otvaranju su prisustvovali Stefan Despotović, direktor direkcije za eksterne komunikacije u kompaniji NIS, Miloš Egić i Jelena Budimičić ispred Gradskog zelenila i Pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić.
  • Nervirach

    02.06.2018 10:13
    Opet idiotluk!!! Pa koji kreten smislja ovo? Vi ovo posavljate pored peska i vode? IImali ste i labudove pa ste rasterali. Ajd stavite neki tobogan. Ah da bio je, i naplacivalo se spusanje. Zaboravili ili niste jos stigli u Novi Sad? P.s. Onaj ko pored peska, vode ,posmatranja camaca stavi dete u ono igraliste i ode u kafic treba da poseti socijalnog radnika.
  • Kvazimodo

    01.06.2018 21:59
    Deja Vu
    Sve bi ovo bilo super samo da igraliste nije naprevljeno pre dva meseca. Ako je do slavlja i otvaranja, ima na Trgu Slobode jedan spomenik pa moze da se proslavi postavljanje tog novog spomenika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti