Informatika krajem nedelje građanima šalje opomene za dugovanja

Novosađanima koji duguju za komunalno-stambene usluge krajem ove nedelje stići će opomene od Informatike.
Informatika krajem nedelje građanima šalje opomene za dugovanja
Foto: 021.rs
U pitanju su opomene za period od oktobra 2017. do maja 2018. godine. 
 
"Rok za plaćanje po opomeni je 15. oktobar, te ovim putem obaveštavamo naše korisnike da ukoliko imaju dugovanje i ukoliko su u mogućnosti, izmire svoje dugovanje u predviđenom roku, kako bi izbegli nepotrebne i dodatne troškove tužbi. Apelujemo i ovim putem na naše sugrađane da ukoliko imaju neizmerena dugovanja, provere svoje račune i strukturu dugu", navode u Informatici.
 
Oni koji su sa Informatikom napravili sporazum o otplati duga neće dobiti opomene.
 
Pravnim licima opomene će stići početkom novembra.
  • Limanac

    24.09.2018 12:41
    Milina jedna, makar neko redovno da mi piše i da imam šta da čitam...
  • Korisnik Informatike

    24.09.2018 12:25
    @ Milica
    Kada bi svi poslovni subjekti koji se naplaćuju preko Informatike otpustili višak zaposlenih moji računi bili bi upola manji.
    Plaćam naduvane račune poslovnih subjekata koji se naplaćuju preko Informatike i nepostojeću uslugu dimnačarine, plus kamatu za svaki dan kašnjenja, što otežava moje porodično poslovanje i finansiranje života moje porodice.
  • Milica

    24.09.2018 11:48
    Ustupak
    Koji ustupak gradjanima - opomene za period oktobar 2017- maj 2018. Neverovatno, dok sve ostale usluge kod savesnih gradjana su izmirene vec zakljucno sa avgustovskim racunima za 2018. godinu.

    Zamislite da niste platitli usluge EPS-u, Telekom-u, DP Novi Sad- Gas, odavno biste bli vec sankcionisani iskljucenjem sto je potpuno normalno. Jedino ovaj ustupak imaju korisnici JKP Informatika, sto dodatno oteyava poslovanje svih poslovnih subjekata koji se naplacuju preko iste.





Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti