Bar kviz "Think 4 free drink" u četvrtak u Radio kafeu

Bar kviz "Think 4 free drink" održaće se u četvrtak, 26. maja od 20h u Radio kafeu, Miletićeva 45.

Pravila kviza:

Kviz se sastoji od 40 pitanja, po deset u svakom delu, plus dodatna pitanja, koliko vreme dozvoli. Između delova je pauza za analizu odgovora. Pitanja će biti iz različitih oblasti, muzika, TV, film, istorija, jezik - književnost, sport, politika, umetnost... Svaki tačan odgovor donosi jedan bod.

Kod nekih pitanja su ponuđeni odgovori i dovoljno je upisati slovo pod kojim mislite da se nalazi tačan odgovor, a kod ostalih kod kojih nisu, potrebno je čitko napisati vaš odgovor. Ispravke nisu dozvoljene! Ukoliko niste dobro čuli pitanje ili ponuđen odgovor, slobodno tražite da se ponovi.

Kod svakog pitanja imate 30-tak sekundi za odgovor. Nije dozvoljeno korišćenje nikakvih pomagala, mobilnih telefona, tableta i slično, konsultacije su dozvoljene samo u okviru ekipe.

Posle svakog dela, voditelj će pokupiti papire sa vašim odgovorima i pregledati ih, a potom vam ih vratiti sa upisanim brojem tačnih odgovora - poena. Tačne odgovore na sva pitanja iz prethodnog dela će voditelj objaviti nakon što pregleda vaše odgovore. Tokom čitanja tačnih odgovora, prekontrolišete da li ste dobro ocenjeni. Ukoliko smatrate da niste, obratite se voditelju.

Učešće u kvizu je besplatno za sve ekipe, koje mogu imati do četiri člana. Nagrada za ekipu koja sakupi najveći broj tačnih odgovora je besplatno piće popijeno za vreme trajanja kviza (ukoliko postoje uslovi, uz besplatno piće, biće dodeljene i druge nagrade, o kojima će vas voditelj obavestiti pre početka kviza).

Kontrolu tačnih odgovora, posle organizatora, može da izvrši svaki učesnik kviza, kao i da da svoje sugestije i prijavi eventualne greške ili nepravilnosti. Ekipa koja odustane pre proglašenja pobednika, gubi pravo na nagradu, čak i u slučaju da ima najviše tačnih odgovora. Trajanje kviza je oko 120 minuta.

Ponesite hemijsku olovku, ili nešto slično. Kviz počinje u 20 časova.

  • Andrea

    25.05.2016 06:24
    Razvijanje takmičarskog duha
    Mislim da je ideja sjajna! Svakako je bolje izaći među ljude i družiti se, upoznavati se, nego sedeti pred tv-om i gledati kako drugi igraju kvizove. Nigde ne piše da piće mora biti alkohno. Ja bih otišla sa ekipom i poručila sok.
  • nebitna

    23.05.2016 18:01
    Nije dosta što se mladi ubijaju od alkohola, ajd' sad i pametnima da uvalimo cugu?
    Kako organizatoru nije palo na pamet da napravi kviz tipa : Think 4 free scholarship?
    Nemojte se spuštati na taj nivo pobogu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič

Novosađani baš vole "One Stvari"

Popularni glumac i humorista Dragoljub Mićko Ljubičić ponovo dolazi u Novi Sad, gde će 31. marta, u velikoj sali SNP-a izvesti svoj veoma uspešni sex-kabare "One Stvari".