Prezentacija Sportske stipendije za studiranje u Americi 19. maja

Prezentacija Sportske stipendije za studiranje u Americi održaće se u petak, 19. maja u Američkom kutku.
Američki kutak Novi Sad, u saradnji sa jezičkim centrom House of English, ogranizovaće prezentaciju obrazovnih prilika za sportiste, predstavljenih iz perspektive srpske sportistkinje koja je prošla kroz ceo proces. Prezentacija će se održati u četvrtak, 19. maja u 18:30h u Američkom kutku (Petra Drapšina 3).
 
Vrhunska veslačica Ivana Filipović provešće posetioce kroz američki obrazovni sistem, uz poseban osvrt na studente-sportiste. Prezentacija će se baviti pripremama za prijavu na univerzitet, dostupnim stipendijama (posebno sportskim), strukturom predavanja, odnosom student-profesor i drugim temama korisnim mladim sportistima koji žele da svoje snove o obrazovanju i karijeri nastave u SAD.
 
Registraciju za prezentaciju možete obaviti OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič