Kulturni kviz na Letu u vrtu galerija

U četvrtak, 13. jula, od 21 sat, posetioci "Leta u vrtu galerija" imaće prilike da iskažu svoje znanje o kulturi.
Kulturni kviz, odnosno kviz znanja iz kulture, vodiće Nikola Kostić, poznatiji kao Li Men, koji će pitanjima podstaći publiku na razmišljanje i podsetiti je na interesantne činjenice iz sveta kulture.
 
Tokom večeri ekipe od četiri člana takmičiće se iz različitih oblasti: muzike, likovne umetnosti, književnosti, pozorišta i filma, a pobednici iz svake oblasti dobijaće simboličnu nagradu. Posebna i glavna nagrada pripašće pobedničkoj ekipi celokupnog kviza. 
 
Program se odvija u vrtu Galerije Matice srpske i Spomen-zbirke Pavla Beljanskog.
  • ruzicarozdjurdjevic

    18.07.2017 11:34
    kviz
    bila i učestvovala. odličan voditelj, organizacija i divna zabava. naša grupa nije pobedila ali smo uvek bili pri vrhu, idemo dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič