Otvoren foto-konkurs "Život u Evroregiji Dunav - Kriš - Moriš - Tisa"

Otvoren je foto-konkurs "Život u Evroregiji Dunav - Kriš - Moriš - Tisa", a povodom svečane sednice Skupštine Evroregije DKMT, koja će se održati 21. novembra u Novom Sadu.
Otvoren foto-konkurs "Život u Evroregiji Dunav - Kriš - Moriš - Tisa"
Foto: Pixabay
Evroregija DKMT obuhvata Vojvodinu i više županija u Mađarskoj i Rumuniji.
 
Neophodno je da se u prijavi na konkurs prilože fotografije koje prikazuju vrednosti evroregije, svakodnevicu ljudi koji žive u pograničnom području, kao i fotografije koje dočaravaju trenutke života pored granice.
 
Fotografije koje bude izabrao žiri biće izložene na Svečanoj skupštini DKMT, a autori odabranih fotografija dobiće poziv za učešće na svečanosti. Takođe, autori šest najboljih fotografija koje izabere žiri dobiće mogućnost boravka za dve osobe dva dana i jednu noć u hotelima u Vojvodini, Mađarskoj ili Rumuniji.
 
Više o samom konkursu i nagradama može se pročitati na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, a konkursni materijal se može slati na dkmtfoto@gmail.com.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič