Nema preciznog odgovora na pitanje da li Lalatović napušta Vojvodinu

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović danas nije ni potvrdio ni demantovao da bi uskoro mogao da napusti Novi Sad.

On je potvrdio da su ga zvali iz uprave Čukaričkog sa željom da vodi taj tim.

- Mislim da je to dobro kako za mene, tako i za Vojvodinu, jer znači da ima trenera koji ima neki kvalitet, čim ga i drugi klubovi traže. Međutim, u ovom trenutku, mene zanima samo Vojvodina i to kako da pobedimo u sredu Novi Pazar, odnosno napravimo što bolje rezultate ove sezone - rekao je Lalatović.

Čukarički je juče otpustio Miroljuba Lješnjaka nakon serije loših rezultata, a medijima se proširila informacija da je već dogovoren posao i da će novi trener Čukaričkog biti Lalatović, a da se umesto njega u Novi Sad vraća Milorad Kosanović.

Nezvanično se saznaje i da je strateg crveno-belih nezadovoljan uplitanjem nove uprave u izbor igrača prvog tima.

Lalatović je preuzeo trenersko mesto u novembru prošle godine na nagovor tadašnjeg predsednika kluba Zorana Šćepanovića u trenutku kada je ekipa potpuno posrnula i pala na devetu poziciju na tabeli. Sa tim timom uspeo je da izbori plasman u evropske kvalifikacije, a nakon rasprodaje igrača i ponovnog formiranja nove generacije uspeo je da zabeleeži sjajne rezultate ove sezone.

Vojvodina je trenutno druga u šampionatu sa pet pobeda i dva remija, dok je u evropskim kvalifikacijama dogurala do plej-ofa gde je eliminisana od holandske ekipe AZ.

Novosađani sutra treba da odigraju u Novom Pazaru od 16:30h zaostali meč 1. kola, a trenutno za vodećom Zvezdom zaostaju pet bodova. Lalatović ističe da žele da osvoje nova tri boda i ostanu u borbi za prvo mesto na tabeli.

- Verujem u svoje igrače i njihov kvalitet, jer dobro rade i imamo pobedničku atmosferu, što želimo da zadržimo i nakon Novog Pazara. Nemamo povređenih igrača i neće igrati samo Kovačević zbog kartona, dok na sve ostale mogu da računam - rekao je Lalatović dodavši da se to odnosi i na Nikolu Trujića koji je propustio nekoliko utakmica zbog povrede.

  • ...

    14.09.2016 11:06
    putuj igumane, ne misli na manastir!
    izeo te onaj i koji te dovodio!
    a slican te i u gooz ispraca...
  • limun

    13.09.2016 18:45
    titula
    Lale za tvoj kvalitet, zavrsi projekat.
  • Coja

    13.09.2016 14:52
    Lala preletac
    Prava istina je da je Lala poceo pregovore sa Cukom pre 20 dana i da je samo trazio razlog da ode i da sada izmislja price. Mnogo vise para mu je obecano u Cuki i on samo o parama razmislja. Uplasio se borbe za titulu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.