Posle uprave, Vojvodina ostala i bez trenera

Nenad Lalatović podneo je ostavku na mesto trenera FK Vojvodina, a kao glavni razlog istakao je novu smenu rukovodstva kluba.
On je vodio klub u proteklih 13 meseci, a odluku da napusti Karađorđe doneo je nakon nove smene uprave kluba, druge u poslednja tri meseca. 
 
"Radili smo 13 meseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili menice, uslediće verovatno blokada. Ne znam šta više da kažem igračima za to, a otišli su na odmor bez plate. Ovih 13 meseci su mi možda i najlepši od kad sam trener. Hteo sam da ostanem, ali ako klub nema rešenje, moram da mislim na sebe", rekao je Lalatović.
 
Vojvodina je polusezonu završila na trećem mestu tabele. 
 
"Ne postoji uprava, došlo je do razlaza sa navijačima. Ja sam ostao dugih 13 meseci, ne znam da li je iko poslednjih godina toliko dugo bio trener Vojvodine. Hvala igračima, bila je čast i privilegija da radim sa njima. Sav uspeh koji smo postigli je njihova zasluga. A radili smo u teškim uslovima, promenili smo 12-13 igrača... hteo sam, ali ne mogu psihički da izdržim da ponovo to", rekao je Lalatović. 
 
I njegovi pomoćnici Dragan Šarac i Vidak Bratić, sporazumno su raskinuli ugovor sa klubom. Oni su preuzeli stručni štab Vojvodine 11. novembra prošle godine i ekipu su predvodili na ukupno 53 utakmice i ostvarili su učinak od 31 pobede, 13 remija i devet poraza.
  • crno dete

    17.12.2016 15:38
    @Elektricar: Do pre par godina nije ni bilo reflektora pa se opet igralo, bolje nego danas

    @gospodza: Ma da, bolje dajte "upravi" da se za milion evra dokopa svih igraca, stadiona, lokala, zemljista i sl. pa da to sve razbuca za par godina i napravi neku mega-krmacu za stanovanje a klub preseli u Sisatovce
  • Zoki

    17.12.2016 11:48
    bas lepo
    Bata jeste bio najbolji i naj je funkcionisao klub ma sta ko mislio a niti su igraci isli vozom za beograd malo malo kako s napravi igrac ajmo za bg pa lepo a prekinuli smo tu tradiciju dok je bata bio cim je otisao laka mu crna zemlja sve naopako polo jedino ovaj mladi lalatovic je valjao i vidi se po njemu da sve od sebe daje pa timom koji bi trebao sa igracima koji su otisli u zadnje 2 god. da razbija al on se bas i nepita za to toliko....samo da bi ostao je cutao.... a misevi kolo vode sramota oterali ste jos jednog ko je voleo vosu hvala vam !
  • @beban

    17.12.2016 02:10
    Svi sporni ugovori su obelodanjeni. Katastrofalni su po klub. I uglavnom su svi iz vremena vladavine Šćepanovića. Ispostaviće se definitivno da je pokojni Bata bio najbolji šef Voše u ovoj kaubojštini u kojoj živimo. O njemu već sada možemo da pričamo kao o Titu. Eh, ona vremena dok je Bata bio živ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.