Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.
Centar Anadolu Efesa prisustvovao je utakmici između Srbije i Austrije, gde je pred početak prvog kvalifikacionog meča dobio uramljeni dres.
 
"Teško je malo, ali to je život. Ja sam u ovom dresu doživeo najlepše trenutke u karijeri, mnogo mi je drago da sam bio svega toga i nadam se da će ovi momci biti još bolji i da će reprezentacija da osvoji još više medalja", rekao je Štimac za B92.net.
 
Kada je reč o kvalifikacijama Štimac je rekao da svi očekuju plasman na Mundobasket.
 
"Svi očekujemo plasman na SP. Ovu su sve momci predvođeni iskusnim igračima, tako da nadam se pobedama, to su sve momci koji igraju u dobrim ligama, dobri igrači", kazao je on.
 
Kada je reč o klupskoj karijeri, Štimcu ove sezone individualno ide dobro u Efesu, ali tim ne igra baš sjajno, a on se nada da će sve biti bolje kako sezona bude odmicala.
 
"Uklopio sam se veoma dobro, ali jako loše smo odigrali nekoliko utakmica koje smo morali da dobijemo. Tim je dobar, ali nismo imali zadovoljavajuće rezultate i nadam se da ćemo u nastavku sezone igrati mnogo bolje", zaključio je Štimac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).