Vojvodina u finalu plej-ofa Superlige

Odbojkaši Vojvodine pobedili su Novi Pazar u četvrtoj utakmici polufinala plej-ofa sa 3:0 po setovima, čime su se plasirali u finale Superlige.

Novosađani su današnjom pobedom obezbedili finale gde će čekati boljeg iz duela Partizan - Crvena zvezda, a dobili su ukupnim rezultatom od 3:1 po mečevima.

Dva puta su crbeno-beli slavili kao domaćini, a u Pazaru su ostvarili poraz i odlučujuću pobedu.

Ekipa Strahinje Kozića je uspela da se posle poraza u prošloj utakmici dobro pripremi za današnji okršaj, pa je rutinski zakazala finale.

Već u prvom setu, koji je Vojvodina dobila sa 25:17, bilo je jasno da će ovaj meč ići u jednom pravcu. Motivisani su bili crveno-beli, napad je odlično funkcionisao, a prijem je bio na sasvim zadovoljavajućem nivou. To se videlu i u drugom delu igre koji su gosti dobili sa 25:18. Jasno je bilo domaćim igračima da će teško da se vrate u ovaj meč, što govori i treći set koji je Vojvodina dobila sa 25:19

Ekipu su predvodili Marko Nikolić sa 16 i Aleksandar Minić sa 10 poena. Zanimljivo je da je Kozić danas rotirao samo osam igrača, a besprekornu partiju pružio je Borislav Petrović kome je prijem bio neverovatnih 100% uspešnosti.

Vojvodina sada čeka boljeg iz duela Partizan - Crvena zvezda, a beogradski crveno-beli vode sa 2:1 u partijama, dok je četvrti meč na programu sutra.

Autor: 021.rs

  • Darinko

    15.04.2016 07:25
    Nema potrebe....
    ....ni da se igra , i vrapci znaju da Zvezda mora biti prvak . Prošle godine , 3 utakmice , 3 puta sudija iz BG , od toga 2 puta isti sudija .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Odbojka

Odbojkašice Srbije dobile protivnike u grupi na SP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu naredne godine u Japanu igraće u Grupi D protiv selekcija Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije, određeno je današnjim žrebom u Tokiju.

Odbojkašice Srbije u polufinalu EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je u četvrtfinalu u Bakuu pobedila Belorusiju sa 3:0, po setovima 25:19, 25:12, 25:14.

Treća pobeda odbojkašica Srbije na EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije upisala je i treću pobedu na Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je danas u Gendži bila bolja od selekcije Belgije sa 3:1 u setovima (24:26, 25:20, 25:22, 25: 21).

Odbojkašice u četvrtfinalu Evropskog prvenstva

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu i Gruziji, pošto je večeras u drugom kolu Grupe D u Gendžeu pobedila pobedila Holandiju sa 3:0 u setovima.

Odbojkašice pobedom počele Evropsko prvenstvo

Ženska odbojkaška reprezentacija pobedom je počela takmičenje na Evropskom prvenstvu, pošto je danas u Gendži, u Azerbejdžanu, slavila protiv selekcije Češke sa 3:0 u setovima (25:22, 25:16, 25:23).

Odbojkašice bez finala Gran prija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostala je bez plasmana u finale Gran prija, pošto je danas poražena od Brazila posle četiri seta.