Voša za plasman u plej-of danas protiv Partizana

Odbojkaši Vojvodine gostovaće danas Partizanu u Beogradu, gde će u 17. kolu Superlige Srbije pokušati da izbore plasman u plej-of prvenstva.
Voša za plasman u plej-of danas protiv Partizana
Foto: Zoran Strika
Voši bi pobeda protiv Partizana donela sigurno prvo mesto u ligaškom delu prvenstva. Iako su favoriti u ovom meču, šef stručnog štaba Vojvodine Nedžad Osmankač kaže da igrače u Beogradu očekuje teška i neizvesna utakmica.
 
"Partizan i Vojvodina imaju najmlađe ekipe u ligi, tako da će ovo biti težak meč. Stanje na tabeli pokazuje da se pobedom plasiramo u plej-of, tako da se detaljno pripremamo za ovu utakmicu. Bodovi su izuzetno važni i nama i njima. Sigurno da će taj psihološki faktor, ko bude stabilniji, uticati na krajnji ishod meča. Idemo na jednu bespoštednu, fajtersku borbu, i nadamo se da će nam to doneti rezultat", navodi Osmankač.
 
Voša će nakon dugo vremena igrati u svom kompletnom sastavu, na šta ukazuje i prvotimac Nikola Peković. 
 
"Jako je bitno da smo svi zdravi i da smo svi na okupu. Igrači će dati sve od sebe, kao što smo to i do sada radili. Ovo se za nas ne razlikuje ni od jedne druge utakmice koju smo igrali do sada ili koju ćemo igrati. Ove sezone smo pored individualnog kvaliteta pokazali i timski, tako da ćemo zajedno u Beogradu ići na pobedu", poručuje libero Novosađana.
 
"Crveno-beli" u meč protiv Beograđana ulaze oprezno, ipak statistika i stanje na tabeli su na strani Voše. Naime, Partizan se nalazi samo jedan bod van zone ispadanja, a iz poslednja četiri meča je izlazio kao gubitnik. Sa druge strane, Voša "beži" četiri boda drugoplasiranom Novom Pazaru.
 
Sportski direktor Vojvodine smatra da je ligaški deo prvenstva ulazi u završnicu, koja je veoma interesantna. Prema njegovim rečima niko nije siguran, jer je i dalje neizvesno ko će biti prvi, a ko će ići u plej-aut.
 
U ostalim utakmicama 17. kola Superlige Srbije igraju: Crvena zvezda - Jedinstvo, Radnički - Niš, Ribnica - Spartak, Novi Pazar - Klek Srbijašume.
 
Utakmica između Partizana i Vojvodine počinje u subotu u 19 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.