Derbi na Slanoj bari, Vojvodina dočekuje Partizan

Rukometaši Vojvodine večeras dočekuju Partizan u derbi susretu 7. kola plej ofa Superlige.

Oba tima su i dalje u igri za titulu, a ekipa koja izgubi definitivno više neće biti kandidat za šampionski pehar.

Vojvodina je u prethodna četiri kola ostvarila isto toliko pobeda, a u prošlog vikenda je deklasirala vodeću Metaloplastiku za kojom zaostaje dva boda i već večeras bi mogla da preuzme lidersku poziciju. Naime, Šapčani su sinoć kiksnuli u susretu sa Slogom na svom parketu odigravši 27:27, a gubili su čak i sa osam razlike u drugom poluvremenu.

Novosađani se bore se za četvrtu uzastopnu titulu državnog prvaka i s pravom očekuju veliku podršku sa tribina kao što je to bilo u prošlom kolu. S druge strane, Partizan ima svega bod manje od Novosađana, pa iako su crveno-beli izraziti favoriti gosti sigurno ne dolaze s "belom zastavom" u Novi Sad.

Meč u hali na Slanoj bari počinje u 18:15, ulaznica košta 100 dinara.

  • NS

    15.05.2016 15:14
    Ciribuuu ciribaaa idemo do titule

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".