Vojvodina tesno slavila u derbiju i povela trku za odbranu titule

Rukometaši Vojvodine savladali su večeras u Novom Sadu ekipu Partizana u 7. kolu plej ofa Superlige rezultatom 25:23.

Pred punim tribinama Sportskog centra Slana bara, Vojvodinu su do pobede predvodili Marjanović sa 9 i Orbović sa 7 golova, dok je kod gostiju najefikasniji bio Živković sa 7 pogodaka.

Novosađani su do pobede došli u poslednjih petnaestak minuta susreta, a do tada je Partizan bio u konstantnom vođstvu, u pojedinim trenucima imao je i četiri gola viška. Domaćin nikako nije umeo da probije čvrstu odbranu crno-belih, a preokret je usledio pri rezultati 19:16 za goste kada je serijom 7:1 domaći tim došao do vođstva od 23:20. Do kraja meča tim Nenada Maksića nije uspeo da iskoristi u dva navrata prednost igrača više, pa su dva boda ostala u Novom Sadu.

Trostruki uzastopni prvak se sada izjednačio na tabeli sa šabačkom Metaloplastikom koja je sinoć nenadano kiksnula na svom parketu i odigrala sa Slogom nerešeno 27:27.

Do kraja prvenstva ostala su tri kola, Novosađani u utorak gostuju u Požegi, potom narednog vikenda dočekuju Spartak i u poslednjem kolu gostuju Crvenoj zvezdi. Šampion Srbije će se ove godine direktno plasirati u Ligu šampiona.

  • Ciribuuuu ciribaaaa

    16.05.2016 06:13
    "...Nasa pesma sad se cuje sve odjekujeeeee
    Nasa Vosa gazi redom sve pobedjujeeeee
    Oleeee oleeeoleee ole ooleeeeee..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".