Danas polufinala rukometnog kupa, Vojvodina želi duplu krunu

U Šapcu danas počinje finalni turnir Kupa Srbije za rukometaše.

U prvom polufinalu se od 18h sastaju Metaloplastika i Partizan, dok od 20:30h igraju Vojvodina i Spartak.

Teško je reći ko je favorit, jer će se u hali Zorka nadmetati trenutno četiri najbolja srpska kluba, a pošto se igra samo jedna utakmica, sve je moguće. Novosađani, koji su u nedelju po četvrti put uzastopno postali prvaci države, očekuju da odbrane trofej u kupu i tako se ponovo domognu duple krune.

Pivotmen Stevan Popov smatra da u duelu sa Subotičanima neće biti iznenađenja. - Imamo psihološku prednost, pošto smo uspeli da odbranimo titulu u prvenstvu, ali naša prednost je i u igračkom kadru. Ipak, ne sme biti opuštanja - kaže Popov za RTV.

Finale je zakazano za petak u 18 časova, uz prenos na RTS-u.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".