Rukometaši Vojvodine ponovo na liderskoj poziciji

U 14. kolu rukometne Superlige, Vojvodina je večeras u Novom Sadu savladala Partizan sa 31:23 i zahvaljujući porazu Zvezde u Subotici preuzela lidersku poziciju u šampionatu.

Pre punim tribinama hale na Slanoj bari, četvorostruki uzastopni šampion se mučio u prvom delu, ali je u nastavku postepeno povećavao prednost i na kraju ubedljivo slavio.

Stojanović je bio najefikasniji sa 7, Jovanović je postigao 6, Orbović 5, a Elezović i Đukić po 4 gola. Po dva puta su se u strelce upisali Ostojić i Stanković 2, a jednom Grozdanić. Kod Partizana, bolji od ostalih bio je Lazar Kukić koji se 6 puta upisao u listu strelaca.

Inače, utakmici je prisustvovalo nekoliko stotina osnovaca iz obližnje škole "Dušan Radović".

U derbiju ovog kola Spartak je pobedio do danas vodeću Zvezdu 29:26, a iznenađenje je i poraz Dinama u Šapcu sa 20:19. Sada po 23 boda imaju Vojvodina i Zvezda, dok su Pančevci treći sa 21 bodom.

Vojvodinu do kraja godine očekuju mečevi sa Rudarom u Kostolcu, odnosno Superkup protiv Metaloplastike sledećeg petka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".