Vojvodina sa Dinamom danas na Slanoj bari

Rukometaši Vojvodine dočekaće pančevački Dinamo, danas, 25. februara u utakmici 18. kola Superlige Srbije.

To će biti duel dve ekipe koje su u vrhu tabele sa 27 bodova, a osvojeni bodovi prenosiće se u plej of fazu, kada će se međusobno sastati još dva puta.

"Dinamo poštuje protivnika. To je spoj mladosti i iskustva. Nama su se povređeni igrači vratili u trenažni rad. Konačno ću računati na gotovo ceo tim. U prošlom kolu u Velikoj Plani uglavnom smo odmarali nosioce jer je protiv Morave bio meč bez takmičarskog značaja. Sada protiv Dinamo imperativ je pobeda, a trijumf bi nas znatno približio cilju, novoj tituli", rekao je trener Božo Rudić.

Meč se igra od 18 časova u Hali na Slanoj bari.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".