Tipsareviću titula na čalendžeru u Kini

Janko Tipsarević je u finalu u finalu posle preokreta savladao Francuza Kventina Halisa 6:7 (5:7), 6:3, 6:4 i osvojio trofej na čelendžer turniru u kinestom Aningu.
Tipsarević je do pobede došao posle više od dva sata i 15 minuta igre.
 
Tipsareviću je ovo druga titula koju je osvojio na turnirima u Kini po povratku na terene posle sanirane pvrede. Pre dve nedelje je odneo pehar i na turniru u Čingdau.
  • Zivan

    30.04.2017 12:32
    Bravo Janko, uskoeo ćeš među prvih pedeset na ATP listi, potom i još bliže vrhu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.