Troicki i Janković ispali u drugom kolu Rima

Viktor Troicki eliminisan je sa Masters turnira u Rimu, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Aleksandra Zverevea iz Nemačke u dva seta, 6:3, 6:4.
Troicki je 36. na ATP listi, dok je Zverev 17, a na ovom turniru je 16. nosilac.
 
Nemac ruskog porekla napravio je po brejk u oba seta i to mu je bilo dovoljno da trijumfuje danas. Troicki nije imao nijednu brejk loptu na meču.
 
Sledeći protivnik Zvereva je Fabio Fonjini, koji je u drugom kolu u dva seta eliminisao prvog nosioca i branioca titule Endija Mareja.
 
Jelena Janković eliminisana je sa Masters turnira u Rimu, pošto je danas u drugom kolu izgubila od Nemice Julije Gerges u tri seta, 2:6, 7:6(2), 6:1.
 
Jankovićeva je 63. na WTA listi, a Gergesova je 45. Meč je trajao skoro dva i po sata. Nemica je u prvom setu napravila brejk, ali je Srpkinja uzvratila tako što joj je oduzela sledeća tri servisa i prvi set dobila sa 6:2.
 
U drugom setu nije bilo nijednog brejka, tako da je meč otišao u taj-brejk. Tu je Julija Gerges napravila četiri mini-brejka, a Jelena Janković jedan, tako da je Nemica bila ubedljiva u taj-brejku 7:2. Jelena Janković je tada potpuno pala u igri, što je njena protivnica iskoristila i sa dva brejka dobila treći set sa 6:1. Srpkinja u poslednja tri gema nije osvojila nijedan poen.
  • Jova

    17.05.2017 17:11
    Boranija, bilo bi čudo da su nekog pobedili,ova je odavno za penziju,a ovoj bajni teniser,samo je pokvario i ulenjio Novaka i ne izlazi mu iz....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.