Ben Aflek režira još jedan film o Betmenu

Iako film "Betmen protiv Supermena" u kojem se Ben Aflek po prvi put pojavio u ulozi popularnog superheroja, nije dobio sjajne ocene kritičara i publike, slavni glumac planira da se ponovo pojavi u ulozi Brusa Vejna u filmu koji će sam režirati.

Ove vesti potvrđene su iz "Vorner Brosa". Mediji pišu da će to biti film isključivo o Betmenu, a njegov portparol prethodno je potvrdio da je Aflek napisao scenario za priču o maskiranom osvetniku, ali nije poznato da li će upravo taj scenario biti iskorišćen u filmu.

Iako je "Betmen protiv Supermena" dobio loše ocene, većina je uglavnom hvalila Afleka u ulozi Betmena.

Planirano je da se on pojavi u ulozi Betmena i u najmanje dva filma "Lige pravde", zajedno sa dugim superherojima DC Comics, a kao i u filmu "Suicide Squad".

Autor: Blic

  • Pravi spajdermen

    13.04.2016 22:03
    @pravi betmen
    Aflek i Dejmon su napisali scenario i rezirali Foresta Gampa koji je retard ali nije zloban kao ti.
  • Pravi Batman

    13.04.2016 13:49
    Kreten, bolje bi mu bilo da se drzi glume.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.