Dizni planira više filmova o mladom Hanu Solu

Studio "Dizni" planira da snimi nekoliko filmova o mladom Hanu Solu, sa Aldenom Erenrajhom u glavnoj ulozi.

 Erenrajh (26), poznat po ulogama u filmovima "Ave, Cezare" braće Koen i "Nesrećna Džasmin" Vudija Alena, izabran je na kastingu, a film o poreklu popularnog junaka franšize "Ratovi zvezda" bi trebalo da počne da se snima u januaru i da u maju 2018. bude u bioskopima.

List "New York Daily News" tvrdi, pozivajući se na svoje izvore, da je Erenrajh sa studijom "Dizni" već potpisao ugovor za tri filma.

Reditelj Kristofer Miler izjavio je ranije ovog meseca da je tokom šest meseci kroz audicije za ulogu Hana Sola prošlo 3.000 glumaca i da su jedino Erenrajha videli u toj ulozi. On je pobedio glumce kao što su Dejv Franko, Logan Lerman, Džek Rejnor, Ansel Elgort, Skot Istvud, Emori Koen i Blejk Džener.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.