VIDEO: Trejler za novi film Breda Pita

Filmski studio Paramaunt Pikčrs (Paramount Pictures) objavio je trejler za novi film "Allied", u kojem glavne uloge igraju Marion Kotijar (Cotillard) i Bred Pit (Pitt).

Film je režirao Robert Zemekis, a premijera je zakazana za 23. novembar.

Radnja filma odvija se za vreme Drugog svetskog rata, 1942. godine, u Severnoj Africi, gde se na opasnoj misiji sreću članica francuskog pokreta otpora, koju glumi Kotijar i agent obaveštajne službe, kojeg glumi Pit. Kada se ponovo sretnu u Londonu, u ratnim okolnostima, njihova veza je na testu.

Trejler je objavljen u utorak, istog dana kada je saopšteno da se američki glumac razvodi od svoje partnerke Andželine DŽoli.

Marion Kotijar (41) je poznata po ulozi pevačice Edit Pjaf, u biografskoj muzičkoj drami "Život u ružičastom", koja joj je donela nagrade Oskar, Bafta, Zlatni globus i Cezar.

Bred Pit (53) je postao slavan devedesetih godina nakon pojavljivanja u nekoliko velikih holivudskih filmova. Bio je nominovan za Oskar, a osvojio je Zlatni globus, za ulogu u filmu "Dvanaest majmuna".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.