VIDEO: Objavljen trejler za novu "Mumiju" sa Tomom Kruzom

Universal studio svet je počastio trejlerom za novi film The Mummy (Mumija), u kojem glavnu ulogu tumači Tom Kruz, a video izgleda kao akcijska, egipatska Nemoguća misija...
U novoj priči o mumiji, vidimo da su ljudi probudili drevnu egipatsku princezu, koju glumi Sofija Butela, i koja za osvetu donosi zlo i teror modernom svetu. 
 
Iako u trejleru vidimo mnoštvo akcije – uključujući i to da vidimo kako Kruz umire u avionskoj nesreći, pa, kako se čini, vraća u život, Krou je prethodno najavio da će ovo prvenstveno biti horor. 
 
"Film je napravljen tako da vas isprepada do bola", rekao je on u maju. 
 
I ova mumija rađena je kao deo franšize iz 1999. godine, koju je, kao glavni glumac, pokrenuo Brendan Frejzer, koji se neće pojavljivati u novom filmu. 
 
U novoj mumiji, koja izlazi u junu sledeće godine, glume i Kortni B. Vens, Anabel Valis i Džejk Džonson, a reditelj je Aleks Kurcman.
 
  • Stevann

    07.12.2016 00:54
    Jedva čekamo
    Novu adaptaciju mumije u domaćem svetlu :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.