VIDEO: I Džulija Roberts među Štrumfovima

Dok sa nestrpljenjem veliki broj obožavalaca animiranih filmova očekuje premijeru ostvarenja "Smurfs: The Lost Village", stiže jedna neočekivana vest. Glumačkoj glasovnoj postavci za mala plava bića pridružuje se oskarovka Džulija Roberts.

Sada se verovatno pitate, kako to, s obzirom da osim Štrumfete ne postoji još jedan ženski lik. Odgovor je da ipak postoji i da se zove "SmurfWillow". Ostaje da vidimo kako će je nazvati na našim prostorima, a sve u skladu sa njenim karakterom.

Iako ime na našem jeziku još uvek nemamo, imamo priliku da vidimo kako ona izgleda. Sa crvenom kapom, poput Velikog Štrumfa i sa belom kosom, blagog pogleda.

Govoreći za "People", Džulija Roberts je prokomentarisala svoje učešće u ovoj animiranoj komediji: "Štrumfovi su tako zabavan deo naše animirane kulture. Bili su popularni kada sam ja bila dete i bili su popularni kada su moja deca bila mala. Zabavno je biti deo tako slatke grupe koja nastavlja da zabavlja mlade ljude."

Članovi glasovne glumačke postavke, koji su do sada bili poznati su: Demi Lovato kao Štrumfeta, Džek MekBrejer kao Trapa, Deni Pjudi kao Kefalo, Džo Manganjelo kao Gruber, Mendi Patinkin kao Veliki Štrumf i Rejn Vilson kao Gargamel.

3D animirana avantura "Smurfs: The Lost Village" u režiji Kelija Esburija, premijerno će biti prikazana 7. aprila 2017. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.