Otkriven navodni krivac za istorijski gaf na Oskarima

Računovođa optužen za najveću blamažu u istoriji Oskara pomešao je koverte jer je bio zauzet tvitovanjem u bekstejdžu, piše "San".
Brajan Kulinan uručio je pogrešnu kovertu, a mnogi su ga optužili da ih je pomešao jer je stalno "visio" na telefonu. 
 
Nakon što je Ema Stoun pokupila svoj Oskar, Brajan je o tome morao da izvesti svoje pratioce na Tviteru.  Bilo je to tek momenat pre velikog gafa, a nakon što su ga korisnici društvenih mreža dobro "izrešetali", tvit je, navodno, obrisao. 
 
Inače, Brajan je bio jedan od dvoje ljudi zaduženih za koverte. On i Marta Ruiz jedini su znali unapred ko će pobediti. 
 
Sve do ovog gafa, Brajan je u bekstejdžu uredno fotografisao pobednike i objavljivao na Tviteru. Nakon svega tvitove je obrisao, a ni on, ni Marta Ruiz se nisu oglašavali.
  • Kiler

    02.03.2017 13:33
    Farsa
    Pogledajte snimak ponovo, Fej Danavej je prva progovorila, a nije ni citala sta pise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.