Robert Dauni Džunior će glumiti Doktora Dulitla

Lekara koji je odlučio da postane veterinar pošto je shvatio da više voli životinje nego ljude i da sa životinjama može da razgovara, u filmu "Putovanje doktora Dulitla" tumačiće Robert Dauni Džunior.
Zvezda filma "Iron Man" u ulozi slavnog doktora za životinje naslediće Reksa Harisona (1967) i Edija Marfija (1998. i 2001.).
 
Radnja filma, za koji je prava otkupio Studio Universal, zasniva se na serijalu dečjih knjiga autora Hjua Loftinga iz dvadesetih godina prošlog veka, a prema vlastitom scenariju režiraće ga Stiven Gan koji je 2001. godine osvojio Oskara za scenario za film "Traffic".
 
Jedno od njegovih poslednjih rediteljskih ostvarenja je film "Zlato" s Metjuom Mekonahjuom u glavnoj ulozi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.