VIDEO: Stiže film o biku koji voli da miriše cveće

Studio "20th Century Fox" i kuća "Blue Sky Studios" objavili su danas prvi trejler za novi animirani film "Ferdinand", koji je nastao prema knjizi za decu "Priča o Ferdinandu".
Od reditelja Karlosa Sandane, koji stoji iza ostvarenja "Rio" i "Ledeno doba", stiže film o velikom biku sa još većim srcem koji bi radije mirisao cveće po ceo dan, nego ulazio u borbu sa toreadorima.
 
Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim i kreće na neverovatnu avanturu.
 
Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo o biku, pa tako ni o jednoj osobi ili životinji samo po izgledu, ističu iz distributerske kuće "MegaKom film". U originalnoj postavci, glas glavnom junaku pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.
 
"Ferdinand" u bioskope stiže 21. decembra sinhronizovan na srpski jezik. 
 
  • Divno,

    30.03.2017 17:28
    baš se radujem i jedva čekam ovaj film. Nadam se da će i sadašnje mlade generacije, da ne kažem deca, zavoleti ovaj simpatičan lik.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.