VIDEO: Ema Votson u novom filmu u nešto drugačijem izdanju

Nakon velikog uspeha koji je postigla u dosadašnjim filmovima i poslednjem Diznijevom rimejku "Lepotica i zver", glumica Ema Votson glumi u novom potencijalnom filmskom hitu.
Votsonovu ćemo u filmu "The Circle" gledati u ulozi mlade radnice u tehnološkoj firmi. Ovaj film stiže u svetske bioskope sledeće nedelje, a premijeru će imati na filmskom festivalu Tribeka.
 
"The Circle" je režirao Džejms Ponsolt, a osim Votsonove u filmu glumi i holivudska zvezda Tom Henks. 
 
Radnja filma počinje kada protagonistkinja filma, koju tumači Votsonova, prihvati ponudu za posao u moćnoj internet korporaciji. Nakon što je brzo "vratila kompaniju na noge", počinje da se suočava s ozbiljnim povredama privatnosti i slobode. 
 
Ema Votson je poslednjih nekoliko godina ostvarila veliki napredak u filmskoj industriji, a prema procenama kritičara, ove godine mogla bi da skine s trona najplaćeniju glumicu sveta – Dženifer Lorens. 
 
Podsećamo, Ema se u 2009. godini sa zaradom od 30 miliona dolara nalazila na vrhu liste najbolje plaćenih holivudskih glumica.
 
  • Jaja

    22.04.2017 23:02
    Ako ne pokazuje dojku ili bedro, necu da gledam ovaj film... Jel moze neko neki spojler ovde da baci ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.