VIDEO: Objavljen prvi trejler za seriju "Young Sheldon"

Mreža CBS još je u martu najavila da se snima serija o Šeldonu Kuperu, obožavanom liku iz popularne TV serije 'Big Bang Theory', a objavljen je i prvi video koji otkriva deo onoga što čeka sve fanove Šeldona.

Serija se zove 'Young Sheldon' (Mladi Šeldon), a ulogu budućeg genijalnog fizičara tumači Ijan Armitaž iz serije 'Big Little Lies', dok njegove roditelje glume Zoe Peri i Lens Barber.

Džim Parsons, koji glumi odraslog Šeldona u 'Big Bang Theory", ovde je dobio ulogu naratora. Zamimljivo je da je Zoe Peri ćerka Šeldonove 'tv majke", Laure Metkalf.

'Young Sheldon" je kreirao Čak Lori, isto kao i prvu seriju. Serija će imati premijeru 25. septembra na kanalu CBS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.