Snimaće se nastavak "Wonder woman"

Samo dva meseca nakon što je "Wonder Woman" postao najprodavaniji film svih vremena koji je režirala žena, uzbudljiva avantura o kultnoj superjunakinji uskoro dobija svoj nastavak.

"Wonder Woman 2" u bioskope stiže u decembru 2019. godine.

Režiserka Peti Dženkins nastaviće saradnju s filmskom i glumačkom postavom i u drugom delu filma, a moguće je kako će se pojaviti i novi poznati likovi poput Šarliz Teron. Izraelka Gal Gadot i dalje će tumačiti lik Dijane, glavne amazonske ratnice i besmrtne Zevsove ćerke.

Prvi deo filma "Wonder Woman" nadmašio je po gledanosti brojne druge filmove o superjunacima kao što su "Suicide Squad", "Man od Steel", "Thor" i "Guardians of the Galaxy". Samo od prikazivanja na američkom tržištu zaradio je 389 miliona dolara, a na svetskom tržištu više od 700 miliona dolara. Pored Amerike, najviše se gledao u Kini, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Brazilu.

  • Zoja

    03.08.2017 16:56
    Nikad nisam gledala stupidniji film od ovog. Besmislena video igrica. Zene u njemu glupe ko kobile. Uzas. Ne znam za koga je ovo osim za retardiranu decu.
  • Nikola

    31.07.2017 07:46
    Srbija rupčaga
    Pogledajte bilo koji film koji je ostvario svetski uspeh i zaradio stotine miliona, a u Srbiji ga niko ne pogleda. A kada domaći jadni film bude sve velike sale pune.
    Inače film Wonder women je fantastičan i već do sada je premašio sve rekorde po gledanosti u celom svetu.
  • Hm

    30.07.2017 08:44
    Pitam se, kolika je bila gledanost i popularnost filma u Turskoj, Kataru, Palestini, Saudijskoj Arabiji i Emiratima. Ista kao u Kovilju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.