VIDEO: Džastin Timberlejk i Kejt Vinslet u novom filmu Vudija Alena

Popularni pevač Džastim Timberlejk i popularna glumica Kejt Vinslet pojaviće se kao ljubavnici u novom filmskom ostvarenju Vudija Alena "Wonder Wheel".
Prvi trejler za ovu dramu čija radnja je smeštena u 50-im godinama obećava mnogo uzbudljivih scena i dobre glume.
 
"Wonder Wheel" donosi priču o tome kako se životi četiri lika isprepliću usred gužve i zabave u srednjevekovnom zabavnom parku u Njujorku. Film počinje tako što spasilac obalske straže Miki Rubin, kojeg glumi Timberlejk, počinje da priča priču o zabavnom parku na ostrvu Koni Ajlend i njegovoj supruzi.
 
Vinslet u filmu glumi Džini, emocionalno nestabilnu bivšu glumicu koja radi kao konobarica. Pored nje i Timberlejka, u filmu glume i Debi Mazar, Džim Beluši, Maks Kasela, Ženeva Kar i mnogi drugi.
 
Prema mišljenju filmskih kritičara, "Wonder Wheel" je još jedno Alenovo tragikomično delo ispunjeno teškim rečima i mudrostima. 
 
Film u bioskop širom sveta stiže 30. novembra ove godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.