Scene Kevina Spejsija izbačene iz novog filma Ridlija Skota

Scene sa Kevinom Spejsijem biće isečene iz tek završenog filma Ridlija Skota zbog sve brojnijih optužbi upućenih američkoj zvezdi za seksualno uznemiravanje.
Scene Kevina Spejsija izbačene iz novog filma Ridlija Skota
Foto: 021
Skot ne namerava da menja najavljeni datum izlaska filma 22. decembar.
 
Sve scene s Kevinom Spejsijem iz filma "All the Money in the World" će biti isečene i ponovo će biti nasnimljene sa glumcem Kristoferom Plamerom, potvrdio je sinoć PR ovog filma Sajmon Hols.
 
Osobe bliske produkciji filma rekle su da je Plamer odmah počeo snimanje novih scena u ulozi Džeja Pola Getija. Očekuje se da će druge dve zvezde filma Mark Valberg i Mišel Vilijams učestvovati u snimanju novih scena.
 
Film je trebalo da ima svetsku premijeru na festivalu Američkog filmskog instituta u Los Anđelesu 16. novembra ali je povučen ranije ove nedelje posle niza optužbi upućenih Spejsiju za seksualno uznemiravanje. Spejsi je takođe izbačen iz ekipe serije "Kuća od karata" (House of Cards) koja je i suspendovana kada su izbile optužbe protiv njega.
 
Film "All the money in the world" je pripreman za američku sezonu filmskih nagrada a reklamna kampanja u kojoj je vrlo istaknut Spejsi već je mesec dana u jeku.
 
Film govori o događajima oko otmice 16-ogodišnjeg Džona Pola Getija Trećeg i pokušaja njegove majke da ubedi Džej Pol Getija, njegovog dedu milijardera da plati otkup.
 
Plamer (87) je, prema izveštajima, bio i Skotov prvi izbor za ulogu starijeg Getija ali je reditelj bio pritisnut da angažuje neko slavnije ime.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.